2020-02-18 08:16:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Továbbra is nagy pénzmozgást jeleznek a bolygók

Napi horoszkóp február 18-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Bak jegy befolyása alatt áll. Ezért ön a megszokottnál jóval komolyabb és introvertáltabb, de a kitűzött céljait állhatatos munkával eléri. Most rendkívül felelősségteljes, ez pedig az emberi kapcsolataiban is megmutatja pozitív hatását.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön általában lassan készülődik, nehezen veszi rá magát az indulásra, de ma majd kirobban a tetterőtől már kora reggel is – köszönhető ez a Mars-Uránusz fényszögének. Már csak azt kell kitalálnia, hogy mihez kezdjen ezzel a sok energiával, melyet ez a konstelláció nyújt.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A retrográd Merkúr hozhat önnek ideges szorongást, utazással kapcsolatos akadályokat, késéseket, technológiai eszközök meghibásodását. De az is lehet, hogy elveszettnek hitt papírjai kerülnek elő. Találkozhat rég nem látott ismerősökkel is.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma különösen felerősödik önben gondoskodó hajlama, de fontos felismernie, hogy csak akkor segítsen a másiknak, ha valóban szüksége van rá. Ellenkező esetben visszájára sülhet el a dolog, és a másik úgy érezheti, hogy irányítani próbálja.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön ma rendkívül kreatív, emiatt nagy sikert érhet el. Ismét a reflektorfényben találhatja magát, hisz oda már „bérlete” van. Talán a mai feladataiba egy kis művészetet is csepegtethet.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A retrográd Merkúr erőteljesen hat önre, félreértésekkel, késésekkel, akadályokkal kell számolnia. Vigyázzon a szavaira, és ne reagáljon, ha valaki provokálja! Ha e-mailt ír, mielőtt elküldené, ellenőrizze többször is a szöveget.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hátráló Merkúr ide-vagy oda, sikerül célt érnie egy fontos tervével, amitől persze rendkívül boldog. Elképzelhető, hogy ingatlannal kapcsolatos jó hírnek örülhet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Önnek az egész élete a szenvedélyek megéléséről szó, ma sincs ez másképp, felfedez egy új hobbit, vagy talál egy olyan sportágat, amit szívesen űz.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Továbbra is nagy pénzmozgást jeleznek a bolygók. Ha be akarja fektetni a tőkéjét, kérje szakértők tanácsát az ügyben.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az első sorsterületén öt planéta áll, ez remek kilátásokat biztosít a karrier területén. Felelősségteljesen, gyakorlatias megközelítéssel, fegyelmezetten közelít a kitűzött céljai felé. Lehetősége van a korábban megkezdett munkáért learatni a babérokat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önnek egy kis alkotói magányra van szüksége, hogy valami olyat találjon ki, amire mindenki felkapja a fejét. Nagyon sok lehetőség adódhat szakértő intellektusában, csak a megfelelőképpen kell felhasználni a képességeit.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A retrográd Merkúr az első sorsterületét érinti, emiatt szorongástól, aggodalomtól, idegességtől szenvedhet. Találni kell valamit, amivel a stresszt ellensúlyozni tudná, az érdeklődése az alkotás, a művészetek iránt segíthet ebben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: